Kuva Sirpa Saari


TMI Kimmellyksen tarjoaa yksityisille, yrityksille ja yhdistyksille koulutus-, valmennus-, konsultointi-, tapahtumanjärjestely- ja koordinointipalveluita asiakkaan tarpeiden mukaan. Yritys on yhden naisen omin käsin tarpeeseen ja tilaukseen perustama palveluyritys joka räätälöi palvelunsa aina vastaamaan asiakkaiden toiveita. Tehtävät ulottuvat aina yhdestä yksittäisestä koulutuskerrasta pitkiin jopa vuoden mittaisiin koordinointitehtäviin. 

Yritys sai alkunsa vuosien harrastuskokemuksen kartuttamisen seurauksena. Olen harrastanut koiraurheilua kymmenisen vuotta ja koko tämän ajan kartuttanut osaamistani ja ammattitaitoani erilaisten kurssien ja koulutusten muodossa. Olen kouluttanut ja valmentanut vuosia eri yhdistyksissä kunnes kysynnän ylittäessä tarjontamahdollisuudet päätin ottaa seuraavan harppauksen ja perustaa kysyntää vastaamaan toiminimen. 

Olen kouluttanut vuosien saatossa lukuisia eri rotuisia koiria kaikista roturyhmistä ja päässyt tutustumaan hyvinkin eri tyyppisiin rotuihin sekä tietenkin ihmisiin. Olen työskennellessäni innostunut, innostava ja motivoitunut. Nautin työskentelystä paitsi koirien, myös ihmisten parissa. On hienoa olla osa onnistumisen tunnetta, ongelmanratkaisua tai uuden oivaltamista. 

Älä epäröi ottaa yhteyttä niin voimme keskustella juuri teille sopivasta palveluratkaisusta! 

Esimerkkejä palveluistani

FitDog Agilityteamin luentoilta

Kuva Jukka Pätynen / Koirakuvat

Kuva Jukka Pätynen /Koirakuvat

Koordinointi / FitDog Agilityteam 

Olen ollut mukana luomassa uudenlaista valmennuskonseptia vuodesta 2014. Tehtäviini on kuulunut valmennuksen käytännönjärjestelyt, konseptin kehittäminen, laskutus, asiakaspalvelu ja yhteistyösopimusten tekeminen. Valmennukseen on osallistunut kahdella eri kaudella yli sata koirakkoa. 
Agilitykoulutukset / Labradorinnoutajakerho

Olen kouluttanut labradorinnoutajakerholle agilitya, pentu-, leikki- ja motivointikoulua vuodesta 2010. Tämä on loistava esimerkki pitkäjänteisestä rotuyhdistysyhteistyöstä. Aktiivisen tarjonnan ja kattavan tarjoaman myötä agilityä harrastavien labradorien määrä on noussut kiitettävästi ja kilpailevia labradoreja nousee koko ajan lisää. Olen itse päässyt myös kilpailemaan lainalabbiksella yhteistyön tiimoilta. 
Agilitykoulutukset / Junnukurssit

Loin kysyntään vuonna 2014 uuden palvelun ja otin koulutettavakseni junioriohjaajia. Ensimmäisenä kesänä kursseillani oli kymmenisen alle kouluikäistä lasta ikähaarukalla 3-7v. Tällä hetkellä vedän junioriohjaajille omia ryhmiä muutamalle eri yhdistykselle ja kysyntä tuntuu kasvavan koko ajan. Pätevyyden lasten kanssa toimimiseen olen ennen kaikkea saanut kotoa jossa arkeani tahdittavat minun kolme alle kouluikäistä lasta. 

Koulutukseni

Kuva Antti Aitta

Olen suorittanut: 

 • Kennelliiton Kasvattajan peruskurssin (10/07)
 • Kennelliiton Kasvattajan jatkokurssin (03/08)
 • Agilityliiton Koulutusohjaajan peruskurssin (01/10)
 • Agilityliiton Ratamestarikurssin (07/10)
 • Agilityliiton Koulutusohjaajan jatkokurssin (09/10)
 • Kennelliiton Koetoimitsijan peruskurssin (10/10)
 • Kennelliiton Luonnetestin koetoimitsijakurssin (11/10)
 • Kennelliiton Agilityn koetoimitsijakurssin (01/11)
 • Kennelliiton tokon koetoimitsijakurssin (07/13)
 • Kennelliiton ylituomari 1-kurssin (08/14)
 • Kennelliiton vesipelastuksen koetoimitsija ja koulutusohjaajakurssin (10/15)
 • Olen pätevöity agility-, toko- ja luonnetestikoetoimitsija. Olen käytettävissä kokeisiin ja kilpailuihin sovittaessa. 

  Lisäksi minulle on myönnetty kennelnimi Kimmellyksen maaliskuussa 2009.

  Päivätyökseni toimin tällä hetkellä kodintekniikkaliikkeen myymäläpäällikkönä.  Ammatilliselta koulutukseltani olen turvallisuusvalvoja jonka lisäksi olen suorittanut ruokamestarin erikoisammattitutkinnon. Tällä hetkellä suoritan työn ohessa kaupan esimiehen erikoisammattitutkintoa. 

  Esimerkkihintoja

  • Yksityiskoulutus 45€/h + kmkorvaus
  • Agilitykoulutus 78€/h sis. hallivuokra
  • Viikonloppukoulutus (la&su) 790€ 
  Pyydä tarjous rohkeasti! 

  Hinnat sisältävät ALV 24%. 

  YHTEYSTIEDOT

  TMI KIMMELLYKSEN 
  Jessi Landen
  0407607722
  jessi@landen.fi

  2690052-5